Medlemskap

1 vuxen – 300 kr
1 studerande eller ungdom (16-18 år) – 150 kr

Vill du vara med i Makerspace Linköping? Kul!

MakersLink är öppet för alla som vill vara medlemmar och vi vill gärna lära känna så många makers som möjligt. Som medlem får du nyhetsutskick, inbjudan till föreläsningar, event och workshops samt möjlighet att delta i öppna kvällar som arrangeras i vår lokal. Du får också rösträtt på årsmöten och möjlighet att vara med och utforma verksamheten. Makerspacet drivs ideellt och det är viktigt att alla känner sig trygga och har koll på våra gemensamma regler och maskiner, så se till att läsa våra säkerhetsregler och ordningsregler om du vill bli medlem.

Medlemsavgifter

Medlemsavgiften är 300 kr för vuxen och 150 kr för ungdom/studerande.

Observera att MakersLink inte ansvarar för minderåriga i spacet och att det krävs en säkerhetsgenomgång och godkännande från målsman för arbete med vissa maskiner.

Medlemskapet är giltigt ett år från den dagen pengarna kommer in till banken. Villkoret för att bli medlem är att du accepterar föreningens stadgar som du hittar här.

Du kan betala medlemskap på följande sätt:

Bankgiro: 5004-0971

Swish-nummer: 123 049 83 60

Oavsett vilket sätt du väljer så är det viktigt att du skriver förnamn och efternamn i meddelandefältet vid inbetalning. Skicka även ett mail till kassor@makerslink.se med namn, telefonnummer och mejladress för den eller de medlemmar som inbetalningen gäller.

Skulle det vara några problem med inbetalningarna eller om ni har några frågor om medlemsavgiften går det bra att kontakta vår kassör